حماس خواستار تشکیل کمیته حقیقت‌یاب بین‌المللی شد نبیه‌بری: حزب‌الله به آتش‌بس پایبند و با ارتش هماهنگ است واکنش اروپا به تعرفه‌های جدید آمریکا غریب‌آبادی: گزارش آژانس با هدف استفاده سیاسی بر برخی ادعا‌های بسته شده تمرکز دارد کشتاری جدید در مرکز توزیع غذا در جنوب غزه با ۳۰ شهید و ۱۲۰ زخمی انگلیس به دنبال خرید جنگنده‌های آمریکایی با قابلیت استفاده از تسلیحات اتمی تاکتیکی عراقچی به گروسی: ایران به هر تحرک نامناسب اروپا واکنش مقتضی نشان می‌دهد الجولانی: ما و اسرائیل دشمنان مشترک داریم / مهره کسی نیستم المیادین: تهران به اروپا درباره هرگونه تشدید تنش هشدار داده است همسر نتانیاهو: ترامپ و شوهرم قربانی «دولت‌های پنهان» هستند وزیر خارجه عربستان وارد دمشق شد ادعای برخی رسانه‌های غربی به نقل از آژانس: ایران تولید اورانیوم ۶۰ درصدی را تسریع کرده است «ناوگان آزادی» فردا به مقصد غزه حرکت می‌کند عراقچی: انرژی هسته‌ای حق مسلم مردم ایران است / سیاست خارجی نه شرقی و نه غربی به معنای نفی روابط با غرب و شرق نیست ترامپ: تعرفه فولاد به ۵۰ درصد افزایش می‌یابد

جبران باسیل:هیچ اشغالگری در لبنان از جانب ایران وجود ندارد

رئیس حزب «التیار الوطنی الحر» (جریان آزاد ملی) لبنان امروز گفت:هیچ اشغالگری در لبنان از جانب ایران وجود ندارد زیرا هیچ کسی نمی‌تواند فرهنگ، دین و ایمان ما را اشغال کند. این سرزمین و این کوه‌ها را هیچ کسی نمی‌تواند اشغال یا لگدکوب کند.
تاریخ انتشار: ۱۷:۱۶ - ۰۷ آذر ۱۴۰۰ - 2021 November 28
کد خبر: ۱۱۱۴۶۶

به گزارش راهبرد معاصر «جبران باسیل» رئیس حزب «التیار الوطنی الحر» (جریان آزاد ملی) لبنان امروز (یکشنبه) در اظهاراتی بر ضرور استقلال لبنان تأکید کرد.

بر اساس گزارش «النشره»، باسیل گفت: استقلال امروز با موضوعات بسیاری تهدید می‌شود که اولین آنها کنترل اقتصادی و مالی لبنان است. استقلال فقط با سیاست نیست بلکه با اقتصاد هم هست و این نبرد امروز ماست.

وی ادامه داد: کسانی که تلاش دارند ما را از نظر اقتصادی و مالی به زانو در آورند در تلاش برای به دست گرفتن تصمیم‌گیری ما هستند و این چالشی بزرگ است زیرا طبیعی است که مردم در برابر این وضعیت معیشتی، مالی و اقتصادی خسته و ضعیف شوند اما نباید اجازه دهیم که ناامیدی و ضعف در ما نفوذ کند.

باسیل ادامه داد: «آنها می‌خواهند شما را قانع کنند که اشغالگر جدیدی به نام اشغالگر ایرانی به لبنان آمده اما ما در جریان آزاد ملی همانگونه که در برابر اشغالگر اسرائیلی و قیمومیت سوریه ایستادیم اگر اشغالگر ایرانی در لبنان وجود داشته باشد اولین کسی هستیم با آن مقابله خواهیم کرد».

وی تأکید کرد: «نترسید... هیچ اشغالگری در لبنان از جانب ایران وجود ندارد زیرا هیچ کسی نمی‌تواند فرهنگ، دین و ایمان ما را اشغال کند. این سرزمین و این کوه‌ها را هیچ کسی نمی‌تواند اشغال یا لگدکوب کند».

باسیل گفت، سیستم سیاسی که از دهه نود گذشته بر لبنان حکومت می‌کرد از هم پاشیده است. آنها یکی پس از دیگری سقوط کردند و اکنون سیستم مالی باقی مانده است.

وی افزود: اقتصاد لبنان را آزاد خواهیم کرد و این نبرد و هدف قبل از انتخابات پارلمانی (در فروردین سال ۱۴۰۰) است.

چندی پیش، وزیر خارجه عربستان سعودی اذعان داشت که مشکل ریاض با لبنان اظهارات یکی از وزیران این کشور نبوده و بلکه آنها با قدرت متحدان ایران در منطقه مشکل دارند./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار